Ajankohtaista

Uusi kierrätyskeskus Itäharjun Rautakadulla on avattu!

1.12.2015

Olemme avanneet uuden, Varsinais-Suomen suurimman kierrätyskeskuksen Itäharjun Rautakadulle. Uusi toimipiste korvaa Kirkkotien ja Kanslerintien kierrätysmyymälät. Uudet tilat ovat avarat ja mahdollistavat helpon kulun asiakkaille. Rieskalähteentien kierrätysmyymälän toiminta jatkuu Vätissä.

Rautakadun myymälässä on tilaa suurelle valikoimalle

Rautakadun myymälässä on tilaa suurelle valikoimalle.

Rautakadun kierrätyskeskuksessa on hyvä valikoima huonekaluja.

Muutaman kerran luettuja kirjoja löytyy valtavat valikoimat

Muutaman kerran luettuja kirjoja voi rauhassa istua selailemaan.

Sähkölaiteosastolta lötyy toimivia viihde-elektroniikkalaitteita, kodinkoneita ja atk-tarvikkeita. Annamme testatuille laitteille kahden viikon toimivuustakuun.

Sähkölaiteosastolta löytyy toimivia viihde-elektroniikkalaitteita, kodinkoneita ja atk-tarvikkeita. Annamme testatuille laitteille kahden viikon toimivuustakuun.

Toimintaperiaatteet pysyvät pääsääntöisesti ennallaan. Kierrätyskeskuksiin otetaan vastaan käyttökelpoista kodin tavaraa sekä kaikenkuntoisia sähkö- ja elektroniikkalaitteita. Suuret kodinkoneet pyydetään edelleen toimittamaan Rieskalähteentien myymälän yhteydessä toimivaan Ekopajaan. Uuteen Itäharjun kierrätysmyymälään on suunnitteilla varaosamyyntiosasto, josta voi tulevaisuudessa löytää osia laitteisiin ja kalusteisiin. Tällä on tarkoitus edistää asiakkaiden tavaroiden käyttöiän pitkittymistä.

Kierrätystavaroiden kuljetuspalvelu toimii pääsääntöisesti Itäharjun myymälästä käsin numerosta 044 700 7400. Rieskalähteentien myymälässä pysyy kuitenkin edelleen valmius omiin kuljetuksiin. Vaarallisten jätteiden vastaanotto on siirtynyt Rieskalähteentien kierrätyskeskukseen.

Myymälät ovat auki maanantaista perjantaihin klo 8-18 ja lauantaisin klo 10-15.