Tietosuoja ja evästekäytännöt

#Kiertotalous

Evästekäytännöt

Tätä sivustoa käyttämällä hyväksyt, että voimme asettaa evästeitä tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi.

1. Mitä evästeet ovat?

Eväste eli cookie on datatiedosto, joka tallennetaan tietokoneellesi vieraillessasi internetsivustoilla. Tiedosto sisältää pienen määrän tietoa siitä, mitä vierailusi aikana teet sivustollamme. Palvelin lähettää tiedon siitä mitä teet tai teit sivustolla omalla selaimellesi. Seuraavan kerran vieraillessasi samalla sivustolla tieto voidaan hakea suoraan omalta koneeltasi palvelimen sijaan.

Lisätietoa evästeistä saat sivulta www.aboutcookies.org.

2. Miksi evästeitä käytetään?

Evästeet tunnistavat tietokoneesi, kun tulet sivustolle uudelleen. Ne muistavat myös sivustolla aikaisemmin tekemäsi valinnat ja parantavat siten sivuston käyttökokemusta. Evästeiden avulla pystyy esimerkiksi tunnistamaan käyttäjän laitteet sekä mukauttamaan mahdollisia mainoksia sivuilla sekä mahdollisissa muissa palveluissa.

3. Mitä evästeitä käytetään?

Jotkin evästeet ovat sivustomme teknisen toiminnan ja käytön vuoksi välttämättömiä. Nämä evästeet eivät kerää käyttäjästä tietoa, jota voitaisiin hyödyntää markkinoinnissa tai muistamaan käyttäjän valitsemia sivustoja.

Suorituskykyä mittaavat evästeemme keräävät tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivujamme (esim. eniten käytetyt sivut, mahdolliset virheviestit). Nämä evästeet eivät kerää käyttäjistä tunnistettavia tietoja, vaan ne ovat anonyymejä ja niitä käytetään ainoastaan parantamaan nettisivujen toimivuutta.

Nettisivumme käyttää myös Google Analytics –evästeitä ja Google ads-mainosevästettä. Näiden evästeiden keräämät tiedot siirretään ja tallennetaan Googlen palvelimille, joista osa saattaa sijaita EU:n ulkopuolella ja joihin tässä tapauksessa sovelletaan paikallista tietosuojalainsäädäntöä. Kaikki mainosevästetiedot ovat pseudonymisoituja. Se tarkoittaa sitä, että henkilötiedot on käsitelty siten, että niitä ei voida yhdistää yksittäiseen käyttäjään ilman lisätietoja. Esimerkiksi käyttäjän IP-osoite pseudonymisoidaan osana verkkoanalytiikkatyökalujen käyttöä. Tietoja ei yhdistellä.

Sivuilla olevat kolmansien osapuolten liitännäispalvelut (esim. Google-tilastointi tai Facebook-liitännäiset) saattavat tallentaa käyttäjän tunnistamiseen käytettävää tietoa, mihin emme valitettavasti voi vaikuttaa. Jos haluat estää niitä seuraamasta liikkumistasi verkossa, voit kytkeä ns. kolmannen osapuolen evästeet pois käytöstä selaimesi asetuksista. Ohjeet löydät selaimesi ohjesivuilta.

Sivuillamme saattaa olla myös painikkeita, jotka helpottavat sisällön jakamista eri verkkoviestintäympäristöihin ja sosiaaliseen mediaan. Jos käytät näitä painikkeita, valitsemaltasi palvelulta voidaan asettaa eväste päätelaitteellesi. Nämä evästeet eivät ole hallinnassamme. Lisätietoja kolmannen osapuolen evästeiden käytöstä saat kyseisen osapuolen verkkosivulta.

4. Ovatko evästeet haitallisia?

Evästeistä ei ole haittaa tietokoneelle tai netissä surfailuun. Evästeet ovat tavallisia tekstitiedostoja, jotka eivät voi sisältää viruksia. Tiedostot ovat lisäksi pienikokoisia, joten koneesi muisti ei siis täyty, vaikka sallitkin evästeiden tallennuksen koneellesi.

5. Evästeiden hallinta ja estäminen

Jos et halua vastaanottaa evästeitä, voit muuttaa internet-selaimesi asetuksia niin, että saat ilmoituksen aina kun evästeitä ollaan lähettämässä tietokoneellesi. Vaihtoehtoisesti voit estää evästeiden käytön kokonaan. Evästeiden käyttöä voi rajoittaa tai sen voi estää internet-selaimen kautta (katso tarkemmat tiedot selaimen ohjeista).

Jos estät evästeiden tallennuksen tai poistat ne käytöstä, jotkin verkkosivujemme toiminnoista eivät välttämättä toimi oikein.

Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä: Kestävän Kehityksen yhdistys ry/ Turun Ekotori, 1780852-4
Rautakatu 12, 20520 Turku, ekotori@turunekotori.fi

Yhteyshenkilö: Jarno Erkamaa, Rautakatu 12, 20520 Turku, jarno.erkamaa@turunekotori.fi

Rekisterin nimi: Turun Ekotorin uutiskirje- ja asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: Pidämme rekisteriä turunekotori.fi-sivuston kautta uutiskirjeen tilanneista sekä tarvittavia tietoja verkkokaupan asiakkaista verkkokauppapalvelun tarjoamiseksi, toteuttamiseksi ja ylläpitämiseksi. Rekisterin käyttötarkoitus on pitää yllä Turun Ekotorin asiakasrekisteriä asiakkaiden yhteydenottojen käsittelyä varten, verkkokauppapalvelun toteuttamiseksi ja uutiskirjeiden sähköpostiosoitteiston ylläpitämiseksi.

Tietoja voidaan tarvittaessa käyttää Turun Ekotorin toiminnan kehittämiseen ja tilastointiin (tällöin tiedot eivät sisällä henkilötietoja).

Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Ulkopuolisia tahoja tässä eivät ole Turun Ekotorin käyttämät asiakas- ja palvelusuhteen ylläpidosta vastaavat yhteistyökumppanit.

Rekisterin tietosisältö:

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Postiosoite
  • Tiedot asiakkaan tilauksista, toimituksista ja palautuksista

Säännönmukaiset tietolähteet: Tiedot saadaan henkilöltä itseltään, joko uutiskirjettä tilatessa tai verkkokauppaostoksia tehdessä. Rekisterin perusteena on palvelujen käyttäminen tai vapaaehtoinen suostumus. Mikäli et hyväksy tämän tietosuojalausekkeen mukaisia käytäntöjä, emme suosittele, että luovutat henkilötietojasi Turun Ekotorille.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset: Rekisterin tiedot ovat ainoastaan Turun Ekotorin käytössä, paitsi Turun Ekotorin käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa palvelun tuottamiseen. Tietoja ei luovuteta Turun Ekotorin ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi lainsäädännön velvoittaessa.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle: Tietoja ei luovuteta eteenpäin ja ne jäävät ainoastaan rekisterinpitäjälle. Tietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Uutiskirjeen tilanneiden henkilötietoja (sähköpostiosoite) voidaan Mailchimp-uutiskirjepalvelun toimesta käsitellä myös EU- ja ETA-alueen ulkopuolella, mutta käsittelijä on sitoutunut käsittelytoimissaan noudattamaan EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisia velvoitteita tietojen siirroissa. 

Rekisterin henkilötietojen käsittelyyn osallistuvat tahot tai palvelut:

  • Turun Ekotorin markkinointi ja viestintä
  • Turun Ekotorin verkkokauppa
  • Paytrail (verkkokaupan maksunvälittäjä)
  • Shipit (verkkokaupan toimitusvälittäjä)
  • Mailchimp (uutiskirjepalvelu)
  • Salskea (verkkosivut)

Rekisterin suojauksen periaatteet

A manuaalinen aineisto:
Jos ATK:lle tallennetusta rekisteristä tulostetaan manuaalista aineistoa, aineisto säilytetään lukitussa tilassa ja vain rekisterinpitäjällä on aineiston käyttöoikeus.

B ATK:lla käsiteltävät tiedot:
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Tiedot säilytetään toiminnan kannalta tarpeellisen ajan.

Seuraamme verkkosivustomme käyttöä evästeillä.

Tarkastusoikeus: Henkilöllä on oikeus tarkastaa itseään koskevat tiedot. Tarkastusoikeus on maksuton.

Tarkastuspyyntö osoitetaan:
Turun Ekotori / Jarno Erkamaa
Rautakatu 12, 20520 Turku

Oikeus vaatia tiedon korjaamista: Henkilöllä on oikeus vaatia rekisterissä olevan tiedon korjaamista.

Korjauspyyntö osoitetaan:
Turun Ekotori / Jarno Erkamaa
Rautakatu 12, 20520 Turku

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet: Henkilö voi pyytää tietonsa poistettavaksi.
Rekisteröidyllä on oikeus pyytää henkilötietojen käsittelyn rajoittamista tai vastustaa käsittelyä. Rekisteröidyllä on myös oikeus pyytää rekisterinpitäjää siirtämään tietonsa järjestelmästä toiseen.
Rekisteröidyllä on myös oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle.
Rekisterinpitäjä arvioi yllä olevien pyyntöjen toteutusmahdollisuuden jokaisen pyynnön osalta erikseen.

0
    Ostoskori
    Ilmainen toimitus, kun lisäät vielä 100,00  arvosta tuotteita ostoskoriin
    Ostoskori on tyhjäJatka ostoksia
      Laske toimituskulut
      Lisää kuponki
      Available Coupons
      m52krh9c Get 25,00  off TS Ale
      Unavailable Coupons
      29afrkcv Get 20% off
      3ug8ygy5 Get 50% off
      48pskhbt Get 20% off
      6tnqgrmg Get 4,00  off Annika Panelius - puuttuva tuote
      7btj6uup Get 20% off
      7k4gnmpp Get 20% off
      8kqwume6 Get 50% off
      9hwjq58p Get 20% off
      bwcfxjab Get 30% off Discount code for our Netshop: -30%.
      cnxk83bw Get 0% off
      duqgkwd6 Get 25,00  off TS Ale
      ff7huzuc Get 25,00  off TS Ale
      fs52kwmt Get 30% off
      gfwah95b Get 2,00  off Tommy Huynh
      j8bv5whw Get 20% off
      khc3nmkv Get 25% off Alennus uutiskirjeen tilaajille.
      km29va79 Get 25,00  off Ts Ale
      m4qbedjf Get 20% off
      m5sx9sbn Get 20% off