Avoimia työpaikkoja

Kierrättämisen ja muun ympäristötyön ohella Turun Ekotori työllistää turkulaisia pitkäaikaistyöttömiä. Tarjoamme työtehtäviä osoitteissa Rautakatu 12 Itäharjulla ja Rieskalähteentie 74 Vätissä.

Toivomme oikeutta sataprosenttiseen palkkatukeen. Turun Ekotorille voi hakeutua myös työkokeiluun TE-toimiston kautta. Asiakaspalvelutehtävissä edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa. Työaika on 5 tuntia 10 minuuttia päivässä viitenä päivänä viikossa, vuoroviikoin aamu- ja iltapäivävuorossa klo 8.00–13.10 ja 13.00–18.10.

 

Yhteydenotot

Toimitusjohtaja Taina Vuorimies
043 8220 171
taina.vuorimies(at)turunekotori.fi
Turun Ekotori
Rautakatu 12
20520 Turku

 

Ekotorin työtehtäviä

ASIAKASNEUVOJA/ATK-TARVIKKEET/KODIN SÄHKÖLAITTEET: Tehtävään sisältyy asiakaspalvelua kierrätysmyymälässä. Ydintehtäviä ovat tavaroiden järjestely ja asiakasneuvonta.

ASIAKASNEUVOJA/PIENTAVARAOSASTO: Tehtäviin kuuluu valikoimaltaan jatkuvasti muuttuvan pientavaraosaston järjestyksen ylläpitäminen sekä asiakkaiden opastaminen. Työ edellyttää innostusta sisustukseen, pientavaran järjestelyyn ja hinta-arviointiin.

ASIAKASNEUVOJA/VARASTO: Tehtävään sisältyy asiakaspalvelua kierrätysmyymälässä. Tässä tehtävässä avoin mieli ja kyky toimia asiakaslähtöisesti ovat avainominaisuuksia. Tavaroiden järjestely ja asiakkaan avustaminen ostopäätöstä tehtäessä kuuluvat työtehtäviin.

AUTONKULJETTAJA/AUTON APUKUSKI/VARASTOTYÖNTEKIJÄ: Autonkuljettaja vastaa pakettiauton kuljettamisesta, tavaroiden vienneistä ja tuonneista. Tehtävä on asiakaspalvelua. Auton apukuskina avustetaan autonkuljettajaa tavaran vienneissä ja tuonneissa asiakaspalveluna. Varastotyöntekijä avustaa tulevan ja lähtevän tavaran käsittelyssä. Ajokortti on autonkuljettajalla luonnollisesti pakollinen, muilla suotava. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

HUONEKALUKOKOAJA: Tehtävä sisältää kierrätyshuonekalujen purkua kuljetusta varten sekä kokoonpanoa myymälään. Työ edellyttää asiakaslähtöistä asennetta.

ICT-TESTAAJA: Työtehtävät koostuvat käytettyjen laitteiden testaamisesta. Asiakasneuvonta ja tuotteiden esittely ovat osa työtä. Tarpeen mukaan tehtäviin kuuluvat myös oman henkilöstön opastaminen ja toimipisteen omien laitteiden käytössä avustaminen.

KASSAHENKILÖ, AJOJÄRJESTELIJÄ JA PUHELINVAIHTEEN HOITAJA: Tehtävä sisältää asiakaspalvelua puhelimitse, ajovarausten vastaanottamista sekä kassan hoitamista. Tehtävässä toimiminen edellyttää tarkkuutta ja täsmällisyyttä, joustavaa puhelinkäyttäytymistä asiakastilanteissa sekä tarkkuutta ajovarausten tekemisessä.

POLKUPYÖRÄTESTAAJA: Ekotorin Rieskalähteentien toimipisteen Ekopajalla testataan lahjoituksena saatuja polkupyöriä. Tehtävä koostuu käytettyjen polkupyörien testaamisesta käyttökuntoon. Työ sopii polkupyöristä kiinnostuneelle näppärälle henkilölle ja edellyttää normaalia työkuntoa.

SIISTIJÄ: Tehtävä sisältää myymälän ja työtilojen puhtaanapitoa sekä tulevan tavaran, kuten huonekalujen ja laitteiden, puhdistamista. Työvaatteiden pesu, henkilöstön taukotilojen siistiminen, kahvin valmistus, astioiden tiskaaminen sekä yleisen siisteyden ylläpitäminen kuuluvat myös tehtäviin.

SÄHKÖLAITETARKASTAJA: Työtehtävät koostuvat käytettyjen kodinkoneiden, viihde-elektroniikan ja lisälaitteiden testaamisesta. Asiakasneuvonta on osa työtä. Tarpeen mukaan tehtäviin kuuluvat myös oman henkilöstön opastaminen ja toimipisteen omien laitteiden käytössä avustaminen.

VERKKOKAUPPATYÖNTEKIJÄ: Tehtävä koostuu valokuvauksesta, tuotesyötöstä ja postituksesta. Työtä tehdään tiiviissä pienessä porukassa, ja tehtävä edellyttää tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta. Valokuvaus- ja kuvankäsittelytaidot katsotaan eduksi. Käytössä Canon EOS 700D ja Photoshop Lightroom Classic (käyttö opetetaan tarvittaessa). Mielellään B-ajokortti (tavaran nouto- ja vientikuljetuksia toimipisteiden välillä).

 

Olemme itsenäinen, voittoa tavoittelematon ympäristötoimija. Kaikki mahdollinen tuotto, joka toiminnasta tulee, ohjataan toiminnan ylläpitämiseen ja työllistämiseen. Kuukausittain meillä työskentelee 100–130 henkeä eripituisissa työsuhteissa. Välitämme uudelleenkäyttöön yli 200 000 tavaraa vuodessa.

Myymälät

Rautakatu 12, Itäharju, 20520 Turku

Tarkista poikkeusaukioloajat ajankohtaista-sivulta

Ma–pe 8–18
La 10–15
044 7007 400

Rieskan kuva

Rieskalähteentie 74, Vätti, 20300 Turku

Tarkista poikkeusaukioloajat ajankohtaista-sivulta

Ma–pe 8–18
La 10–15
044 7007 405

Kartta ja ajo-ohjeet