Vastaanotto

Otamme vastaan sähkö- ja elektroniikkalaitteita kuntoon katsomatta, sekä kaikenlaista käyttökuntoista kodin irtaimistoa. Välitämme edullisesti uudelleenkäyttöön tavarat, joille on vielä kysyntää, loput toimitamme materiaali- ja energiahyötykäyttöön.

Isot sähkölaitteet (kylmälaitteet, hellat ja pesukoneet) sekä isot kuormat kaikkia sähkölaitteita pyydämme toimittamaan Rieskalähteentien myymälän yhteydessä toimivalle Ekopajalle. 

Noudamme myös meille lahjoitettavat tavarat tarvittaessa, lue lisää kuljetuksen käytännöistä sivuiltamme. 

Pelkkiä kaatopaikkakuormia emme voi noutaa, vaan noudettavien tavaroiden tulee olla pääosin kierrätyskelpoisia. Periaate koskee myös Ekotorille tuotavaa tavaraa. Alla olevaa muistilistaa käyttäen voit tarkistaa tavarasi kunnon. 
 

Turun Ekotori ei ota vastaan tavaraa mm. seuraavin perustein:  

  • Tavara on rikki tai huonokuntoinen
  • Likainen
  • Eläinallergeeneja, eläimen karvoja – otamme vastaan vain hyvin puhdistettuja tavaroita ja huonekaluja
  • Homeessa
  • Puuttuu osia
  • Itse maalattu/tuunattu
  • Tavaralle ei ole kysyntää, kuten sesonkitavarat sesongin ulkopuolella, palapeilit, CD-telineet, isot kirjahyllyt ja isot toimistokalusteet.

 
Vaatteita, kenkiä ja rakennusmateriaaleja emme tällä hetkellä ota vastaan. Emme myöskään vastaanota turvaistuimia, moottoripyöräkypäriä, muovihenkareita, laskettelusuksia ja laskettelumonoja, likaisia rattaita ja vaunuja, tietosanakirjoja, vanhoja kirjasarjoja ja oppikirjoja tai vaahtosammuttimia.

Vastaanotto toimii myymälöissä aukioloaikoina. Muuna aikana tavaroiden jättö on jätelain 19§ nojalla kielletty.

Pientavaraa tuotaessa on sen oltava asianmukaisesti pakattu, että sitä voidaan turvallisesti käsitellä vastaanotossa ja ettei tuotava tavara rikkoudu helposti. 

Suuremmista tavaraeristä pyydämme ottamaan yhteyttä etukäteen numeroon 044 700 7400 tai sähköpostitse osoitteeseen ekotori(at)turunekotori.fi.

 

 

Myymälät

Rautakatu 12, Itäharju, 20520 Turku
Ma–pe 8–18
La 10–15
044 7007 400

Rieskan kuva

Rieskalähteentie 74, Vätti, 20300 Turku
Ma–pe 8–18
La 10–15
044 7007 405

Kartta ja ajo-ohjeet