Kuljetus

Kuljetustilaukset puhelimitse aukioloaikoina numerosta 044 700 7400.

Palveluihimme kuuluvat Ekotorille lahjoitettavien tavaroiden ja Ekotorilta ostettujen tavaroiden nouto- ja vientikuljetukset. Noudamme tavaroita Turusta, Raisiosta ja Kaarinasta.

 

Noutokuljetukset

Tavaroiden on oltava helposti noudettavissa ja valmiina kuljetukseen. Emme nouda tavaroita varastoista, kellareista tai ullakoilta. Pesukoneiden ja laitteiden tulee olla irti kytkettyjä. Isojen huonekalujen tulee olla purettuja ja helposti kannettavia. Pientavaroiden tulee olla asianmukaisesti pakattuja nopeaa ja turvallista käsittelyä varten. 

Erittäin kookkaiden tai painavien tavaroiden noudosta sovitaan tapauskohtaisesti (mm. isot kaapit ja kopiokoneet).

Pelkkiä kaatopaikkakuormia emme voi noutaa. Noudettavien tavaroiden tulee olla pääosin uudelleenkäyttökelpoisia. Uudelleenkäyttökelpoisiksi katsotaan kalusteet ja pientavarat, joille löytyy vielä kysyntää.  Rikkinäisistä, likaisista tai muuten kierrätyskelvottomista huonekaluista perimme käsittelymaksun.

Sähkö- ja elektroniikkalaitteita ja polkupyöriä otamme vastaan kaiken kuntoisina ilman käsittelymaksua.

Emme vastaanota kuljetusten yhteydessä tietoturvasisältöä sisältäviä laitteita: (mobiililaitteet ja tietokoneet). Nämä tavarat tulee toimittaa suoraan toimipisteisiimme. 

Yritysten isommat tietoturvasisältöä sisältävät laitenoudot hoidetaan erikseen sovittavalla tavalla.

 

Maksut

Nouto- ja kotiinkuljetukset Turun, Raision ja Kaarinan kaupunkialueilta 25 €, muualta noudot tapauskohtaisesti 25 € + 0,6 €/km, tiedustelut numerosta 044 700 7400. Kuljetuspalvelu toimii aukioloaikoina arkipäivisin, maanantaista perjantaihin.

Kuljetukset Ylioppilaskylään 15 €. Huom! Tällä hetkellä emme nouda tavaraa YO-kylästä.

Kuljetushinnat yrityksille Turun, Raision ja Kaarinan kaupunkialueilta: noutokuljetus 60 € ja ostetun tavaran vientikuljetus 25 €. Kodinkoneiden noudot taloyhtiöiltä 60 €, ei muita maksuja. Isot erät sovittava erikseen kuljetusta tilattaessa. Polkupyörät noudetaan taloyhtiöiltä maksutta, kun pyöriä on vähintään kolme kappaletta.

Kuljetus sekä mahdolliset käsittelymaksut maksetaan paikan päällä käteisellä kuljettajalle, maksusta saa kuitin. Ostetun tavaran kotiinkuljetuksen voi maksaa myös etukäteen myymälässä kuljetusvarauksen yhteydessä käteisellä tai pankkikortilla.

 

Lue lisää: Turun Ekotorin autot kulkevat nyt biopolttoaineella

Lue lisää: Usein kysytyt kysymykset

 

Peräkärry lainaksi

Rieskalähteentien myymälästä voi lainata peräkärryn ostosten kuljetuksiin.

 

Olemme itsenäinen, voittoa tavoittelematon ympäristötoimija. Kaikki mahdollinen tuotto, joka toiminnasta tulee, ohjataan toiminnan ylläpitämiseen ja työllistämiseen. Kuukausittain meillä työskentelee 100–130 henkeä eripituisissa työsuhteissa. Välitämme uudelleenkäyttöön yli 200 000 tavaraa vuodessa. Kiitos, että tuet toimintaamme!

Myymälät

Rautakatu 12, Itäharju, 20520 Turku

Tarkista poikkeusaukioloajat ajankohtaista-sivulta

Ma–pe 8–18
La 10–15
044 7007 400

Rieskan kuva

Rieskalähteentie 74, Vätti, 20300 Turku

Tarkista poikkeusaukioloajat ajankohtaista-sivulta

Ma–pe 8–18
La 10–15
044 7007 405

Kartta ja ajo-ohjeet