Myynti

Kierrätyskeskus Turun Ekotorin kierrätystavaramyymälöistä löydät monipuoliset, jatkuvasti vaihtuvat valikoimat kierrätystavaraa! Valikoimat vaihtelevat nopeastikin, ajankohtaisen valikoiman voi tarkistaa vierailemalla myymälöissämme. Muista käydä molemmissa!

Maksuvälineenä käyvät käteisen lisäksi myös pankkikortit. Isompia ostoksia on myös mahdollista varata muutamaksi päiväksi suoraan myymälöistämme varausmaksua vastaan. Emme varaa tavaroita puhelimitse tai sähköpostilla.

Tarjoamme -20 %:n opiskelija-alennuksen voimassa olevalla opiskelijakortilla, vähintään 5 euron kertaostoista. Opiskelija-alennukseen ovat oikeutettuja myös kansainvälisen ISIC-kortin haltijat. Aikuis- ja kansalaisopistojen sekä VR:n ja Matkahuollon opiskelijakortit eivät kuulu alennuksen piiriin. Meillä käy myös viralliset digitaaliset opiskelijakortit, kuten Frank App. Lue lisää opiskelija-alennuksesta.

Molemmissa myymälöissämme on hyvin varustellut pientavaraosastot, joilta löydät kotiisi astiat, aterimet, koriste-esineet, sisustustavarat, kirjat ja keittiövälineet.

käytettyk astioita, koristeita, pientavaraa

käytettyjä kirjoja

Ekotorin huonekaluvalikoimasta löydät niin sohvia, tuoleja, ruokaryhmiä, sohvapöytiä, kaappeja, lipastoja, tv-tasoja kuin upeita antiikkihuonekalujakin.

kätettyjä pöytiä, ruokaryhmiä, kaappeja, hyllyjä...

Käytettyjä hyllyjä, kaappeja, lipastoja...

Sähkö- ja elektroniikkalaitevalikoimat ovat myös kattavat. Sähkölaiteosastoiltamme löydät niin tietokoneita, valaisimia, mikroja, televisioita, silitysrautoja, DVD-soittimia kuin retroja LP-soittimiakin. 

Suurin osa myytävistä laitteista on tarkastettu, puhdistettu ja koekäytetty. Testatuille laitteille myönnetään toimivuustakuu. Kodinkoneita (mm. kylmälaitteet ja pesukoneet) löydät parhaiten Rieskalähteentieltä.

käytettyjä kodinkoneita

Sänkyjä ja patjojakin on tarjolla moneen makuun ja kokoon.

käytettyjä sänkyjä

Mikä kaikkein hauskinta, koskaan ei tiedä minkälaisia ekolöytöjä eteen tulee!

Tervetuloa tutustumaan ja tekemään löytöjä luontoa ja lompakkoa säästäen!

Nyt voit tehdä ostoksia myös verkkokaupastamme, sillä liityimme Kierrätyskeskuksen verkkokauppaan!

 

Lue lisää:

Verkkokauppa

Usein kysytyt kysymykset

Miten hinnoittelemme tuotteemme

 

Olemme itsenäinen, voittoa tavoittelematon ympäristötoimija. Kaikki mahdollinen tuotto, joka toiminnasta tulee, ohjataan toiminnan ylläpitämiseen ja työllistämiseen. Kuukausittain meillä työskentelee 100–130 henkeä eripituisissa työsuhteissa. Välitämme uudelleenkäyttöön yli 200 000 tavaraa vuodessa. Kiitos, että tuet toimintaamme!

Myymälät

Rautakatu 12, Itäharju, 20520 Turku

Tarkista poikkeusaukioloajat ajankohtaista-sivulta

Ma–pe 8–18
La 10–15
044 7007 400

Rieskan kuva

Rieskalähteentie 74, Vätti, 20300 Turku

Tarkista poikkeusaukioloajat ajankohtaista-sivulta

Ma–pe 8–18
La 10–15
044 7007 405

Kartta ja ajo-ohjeet