Ajankohtaista

Luovuus kiertoon – tuunauskisa on ratkennut!

3.7.2013

Luovuus kiertoon – kilpailumme äänestysaika on päättynyt. Saimme useita upeita ja erilaisia tuunauksia kisailuun mukaan. Kaikki tuunaukset ovat edelleen nähtävillä facebook-sivuillamme kuva-albumissa ”Luovuus kiertoon – kilpailu päättynyt 30.6.2013” osoitteessa:

www.facebook.com/pages/Kierr%C3%A4tyskeskus-Turun-Ekotori/135383169861319

Facebookin kuvakansiosta löytyy myös tietoja miten ja mistä tuunaukset ovat tehty!

Voittajatuunaukseksi äänestyksessä ratkesi Mari K.:n pyöränkumeista tehty upea hame. Kumihame sai peräti 72 ääntä ja oli ylivoimainen voittajatuunaus!

Marin idea tuunauksesta lähti askartelutarpeiksi saaduista pyöränkumeista. Hän huomasi niitä olevan kahdenlaisia ja hän näki vision vekkihameesta. Yön yli ideaa pohdittuaan Mari alkoi hommiin viivoitinta, mattoveistä, reikäpihtejä ja saksia käyttäen. Hän leikkeli kumisoiroa ja tarkasti mitaten veteli mattoveitsellä palasia kumista. Hän halusi, että hameessa näkyy mistä se on tehty, joten hän jätti vyötärönauhaan näkyville pyöränkumin merkin.

Mari kertoi, että idean saaminen todeksi oli hankalaa: ”Useita päiviä askartelin aamusta myöhään yöhön. Tunsin välillä itseni hulluksi, kun lähdin tämmöiseen projektiin.” Itse toteutus oli loppujen lopuksi kuitenkin yksinkertaista, vaikka veikin aikaa. ”Olin todella tyytyväinen, kun sain toteutettua ideani. On mahtavaa luoda mielikuvansa todeksi.” Mari kertoo.

Kiitos Marille ja muille kisailuun osallistuneille ideoiden jakamisesta sekä kiitos äänestäneille aktiivisuudesta!