Myynti

Ekotorin kierrätystavaramyymälöistä löydät monipuoliset, jatkuvasti vaihtuvat valikoimat kierrätystavaraa! Maksuvälineenä käyvät käteisen lisäksi myös pankkikortit. Isompia ostoksia on myös mahdollista varata muutamaksi päiväksi.

Tarjoamme -20 %:n opiskelija-alennuksen voimassa olevalla opiskelijakortilla, vähintään 5 euron kertaostoista. Opiskelija-alennukseen ovat oikeutettuja myös kansainvälisen ISIC-kortin haltijat. Aikuis- ja kansalaisopistojen sekä VR:n ja Matkahuollon opiskelijakortit eivät kuulu alennuksen piiriin.

Molemmissa myymälöissämme on hyvin varustellut kirpputoritavaraosastot, joilta löydät kotiisi astiat, aterimet, koriste-esineet, sisustustavarat, kirjat ja keittiövälineet.

käytettyk astioita, koristeita, pientavaraa

käytettyjä kirjoja

Ekotorin huonekaluvalikoimasta löydät niin sohvia, tuoleja, ruokaryhmiä, sohvapöytiä, kaappeja, lipastoja, tv-tasoja kuin upeita antiikkihuonekalujakin.

kätettyjä pöytiä, ruokaryhmiä, kaappeja, hyllyjä...

Käytettyjä hyllyjä, kaappeja, lipastoja...

Sähkö- ja elektroniikkalaitevalikoimat ovat myös kattavat. Sähkölaiteosastoiltamme löydät niin tietokoneita, valaisimia, mikroja, televisioita, silitysrautoja, DVD-soittimia kuin retroja LP-soittimiakin. 

Suurin osa myytävistä laitteista on tarkastettu, puhdistettu ja koekäytetty. Testatuille laitteille myönnetään toimivuustakuu. Kodinkoneita (mm. kylmälaitteet ja pesukoneet) löydät parhaiten Rieskalähteentieltä.

käytettyjä kodinkoneita

Sänkyjä ja patjojakin on tarjolla moneen makuun ja kokoon.

käytettyjä sänkyjä

Mikä kaikkein hauskinta, koskaan ei tiedä minkälaisia ekolöytöjä eteen tulee!

Tervetuloa tutustumaan ja tekemään löytöjä luontoa ja lompakkoa säästäen!

Myymälät

Rautakatu 12, Itäharju, 20520 Turku
Ma–pe 8–18
La 10–15
044 7007 400

Rieskan kuva

Rieskalähteentie 74, Vätti, 20300 Turku
Ma–pe 8–18
La 10–15
044 7007 405

Kartta ja ajo-ohjeet