Turun Ekotorin 20-vuotisjuhla

Turun Ekotori juhlii 20-vuotista taivaltaan lauantaina 15.9. Rautakadun toimipisteessä.

Päivän avaa Turun Sirkus huikealla Sirkus Show’llaan. Esityksen jälkeen yleisön on mahdollista osallistua Turun Sirkuksen järjestämään Sirkus Workshopiin. Workshop on kaikille avoin sirkuskoulu, jossa pääset Turun Sirkuksen henkilökunnan opastuksella kokeilemaan erilaisia temppuja ja Sirkuksen välineitä. 

Juhlan virallinen osuus alkaa klo 12.00, jolloin kuulemme yhdistyksen puheenjohtajan tervehdyksen sekä Turun kaupungin työllisyyspalvelujohtajan Riitta Uiton mietteitä ensi vuoden työllisyysnäkymistä sekä työllistämiseen mahdollisesti kohdistuvista paikallisista muutoksista.

Iltapäivän puolella järjestämme juhlahuutokaupan. Huudettavana on 10 esinettä. Esineisiin pääsee tutustumaan etukäteen tästä tiistaista 11.9. lähtien. 

Juhlan kunniaksi olemme laittaneet kaikki tuotteet 20% alennukseen.
Alennus koskee koko Turun Ekotorin valikoimaa, kuljetuksia lukuunottamatta. Alennus koskee vain päivän aikana maksettavia tuotteita, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus koskee myös Rieskalähteentien toimipistettä. Lue alta ohje alennuksiin liittyen.  
– ei voi yhdistää muihin alennuksiin, esim. opiskelija-alennus tai valmiiksi alennettu tuote
– ei koske aiemmin varattuja tuotteita
– tavara on maksettava kokonaisuudessaan alennuspäivänä eli lauantaina, jotta on oikeutettu alennukseen

Tarjoilemme tapahtumassa kahvia, täytekakkua ja makkaraa maksutta, niin kauan kuin syötävää riittää. Myös Rieskalähteentien toimipisteessä on kahvitus 200 ensimmäiselle asiakkaalle. 

Juhlassa lisäksi mukana Lounais-Suomen Jätehuolto omalla pisteellään, livemusiikkia sekä nähtävänä Suomen ensimmäinen sähköprätkä, jonka Teemu Saukkio on rakentanut Ekotorilta saaduilla akuilla. 

Tervetuloa juhlimaan kanssamme!

Myymälät

Rautakatu 12, Itäharju, 20520 Turku

Tarkista poikkeusajat Ajankohtaista-sivulta

Ma–pe 8–18
La 10–15
044 7007 400

Rieskan kuva

Rieskalähteentie 74, Vätti, 20300 Turku

Tarkista poikkeusajat Ajankohtaista-sivulta

Ma–pe 8–18
La 10–15
044 7007 405

Kartta ja ajo-ohjeet