Ajankohtaista

Tavaran vastaanotto Järjestötori-tapahtumassa keskiviikkona 24.4. puutorilla!

22.4.2013

Olemme mukana puutorilla järjestettävässä Järjestötori-tapahtumassa keskiviikkona 24.4. klo 10-14. Voit tuoda suoraan autoomme hyväkuntoisia pientavaroita, kuten astioita, harrastuvälineitä ja sisustustavaraa. Otamme vastaan lisäksi sekä rikkinäisiä että ehjiä piensähkölaitteita. Kierrätysneuvoja on myös mukana antamassa vinkkejä mm. ruokahävikin vähentämiseen liittyen.

Tapahtumassa esittelee toimintaansa erilaiset järjestöt ja ohjelmassa on mm. lohikeittotarjoilua, kierrätysaiheinen nukketeatteriesitys yhteistyössä tsj:n kanssa, pomppulinna lapsille, jumppatuokioita ja muuta mukavaa!

Tapahtuman pääjärjestäjänä toimii Turun Seudun TST ry – Työtä, Sosiaalisuutta, Terveyttä. Lisätietoa Järjestötorin ohjelmasta ja osallistujista löytyy osoitteesta: http://www.tstry.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/04/jarjestotori_mainos_A5-1.jpg.

 

 

 

Tapahtuman pääjärjestäjänä toimii Turun Seudun TST ry. Lisätietoa tapahtumasta löydät osoitteesta : http://www.tstry.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/04/jarjestotori_mainos_A5-1.jpg