Ajankohtaista

Mökki kesäkuntoon kierrätyskalusteilla ja -laitteilla!

13.5.2014

Kierrätyskeskukset ovat olleet jo pitkään mökkiläisten suosiossa. Mökille tai kesäasuntoon edulliset käytetyt kalusteet sopivat mainiosti kodikasta ja lämmintä tunnelmaa luomaan. Harvemmin mökeille kaivataan uusimmista uusimpia kodinkoneitakaan, joten Ekotorin testatut ja toimivuustakuulla myytävät laitteet ovat oivia valintoja mökin sähkölaitetarpeisiin.

Käytetyt kalusteet ovat nousemassa trenditietoisten valinnoiksi niin kodin kuin mökin sisustuksessa. Useat sisustuksen edelläkävijät suosivat yhä lisääntyvästi käytettyjä tavaroita. Yksi heistä, asiakkaamme sisustussuunnittelija Heidi Hauta-Heikkilä innostui sisustamaan mm. Turun Ekotorin kalusteilla Pientä Mökkiremonttia-ohjelmaan sisustamaansa mökkikohdetta. Kuten Heidikin ohjelmassa kertoi, Ekotorilta kannattaa ehdottomasti etsiä kalusteita mökille.

Vanhat, kestävistä materiaaleista tehdyt huonekalut kestävät myös tuunausta vaikka moneenkin kertaan, mikäli esimerkiksi kalusteen alkuperäinen väri ei satu sopimaan omaan tyyliin. Rohkeasti kokeilemalla kalusteista saa muokattua persoonallisia ja uniikkeja sisustuselementtejä!