Ajankohtaista

Lähtölaskenta Kierrätysviikkoon alkaa!

2.11.2016

Turun Ekotorin perinteinen Kierrätysviikko 7.-12.11.2016.
Kierrätyskeskus Turun Ekotorilla vietetään perinteistä Kierrätysviikkoa 7.-12.11.2016.
Teemaviikon tavoitteena on muistuttaa turkulaisia ja Turun seudulla asuvia kierrättämisen tärkeydestä sekä tarjota lisätietoa kulutustottumuksiin ja kierrättämiseen liittyen.

Toimintaa on koko viikon ajan maanantaista lauantaihin. Tiistaina 8.11. jalkaudumme Skanssiin vastaanottamaan sähkölaitteita klo 11-18.00. Pisteellemme saa tuoda sekä toimivia että rikkinäisiä sähkölaitteita maksutta.
Torstaina kahvittelemme pullan merkeissä Rieskalähteentiellä. Rautakadulla on mahdollisuus osallistua kaikille avoimeen ja maksuttomaan Ekotori-kierrokseen.   Ekotori-kierroksen tarkoitus on tehdä Turun Ekotori ja varsinkin alkuvuodesta avattu Rautakadun myymälämme tutuksi turkulaisille ja lähipaikkakuntalaisille.

Kierrätysviikko huipentuu lauantaina Rautakadun myymälässämme. Kenenkään ei tarvitse poistua myymälästämme tyhjin vatsoin, sillä makkaraa ja makiaa lupaamme     300 ensimmäiselle. Turun AMK:n opiskelijat järjestävät päivän aikana restaurointi- ja tuunausnäytöksiä, joista voi poimia inspiraatiota ja ideoita omiin projekteihin. Opiskelijat vastaavat myös mielellään restaurointi- ja tuunausaiheisiin kysymyksiin sekä antavat vinkkejä. Lisäksi Lounais-Suomen Jätehuolto Oy on paikalla antamassa kierrätys- ja jäteneuvontaa.

Kierrätysviikolla sekä Rautakadun että Rieskalähteentien myymälöissä on mahtavat alennukset, jotka huipentuvat lauantaita kohden.

Nähdään Kierrätysviikolla!

img-20161108-wa0000Skanssin keräyspisteemme.