Ajankohtaista

Kirkkotien toimipiste muuttaa Itäharjun Rautakadulle – ovet avoinna Kirkkotiellä marraskuun loppupuolelle.

1.10.2015

Lähtölaskenta Kirkkotien vanhasta tehdasrakennuksesta on alkanut. Toimipiste muuttaa rakennuksen purkutöiden alta marraskuun loppupuolella. Uusi toimipiste avataan joulukuussa Turun Itäharjulle osoitteeseen Rautakatu 12.

Uusi Turun Ekotorin toimipiste sijaitsee Itäharjulla osoitteessa Rautakatu 12.

Turun Ekotorin uusi toimipiste sijaitsee joulukuusta 2015 lähtien Itäharjulla osoitteessa Rautakatu 12.

Vielä on viimeiset mahdollisuudet tulla katsomaan historiallista rakennusta, joka on toiminut mm. Suomen ensimmäisena polkupyörätehtaana, Merilän polkupyörätehtaana 1900-luvun alusta ja turkulaisten lämmöllä muistelemana Street Discona 1980 -luvulla. Turun Ekotori perustettiin vuonna 1998 ja on palvellut alusta asti Kirkkotien toimipisteessä.

Kirkkotien kierrätyskeskus on kuluneen 17 vuoden aikana tullut tutuksi useimmille turkulaisille. Turun Ekotori on sinä aikana välittänyt uudelleenkäyttöön satoja tuhansia tavaroita, tarjonnut työmahdollisuuksia vuosittain sadoille vaikeassa työmarkkinatilanteessa olleille turkulaisille ja antanut jäteneuvontaa tuhansille lapsille ja aikuisille. Kierrätys ei kuitenkaan kaadu kaivonkoneiden alle vaan jatkuu entistä ehompana uusissa tiloissa.