Ajankohtaista

Kirkkotien ja Kanslerintien toimipisteet ovat kiinni – avaamme joulukuussa 2015 Itäharjun Rautakadulle ison kierrätysmyymälän

17.11.2015

Kirkkotien sekä Kanslerintien kierrätyskeskukset ovat suljettu. Joulukuussa 2015 Itäharjulle avattava uusi toimipiste tulee korvaamaan sekä Kirkkotien sekä Kanslerintien toimipisteet. Syynä toimipisteiden keskittämiseen on mm. vaikeutunut palkkatukityöllistäminen. Mahdollisuudet tarjota työtä pitkäaikaistyöttömille ovat heikentyneet valtion työllisyysmäärärahojen leikkausten vuoksi.

Rieskalähteentien kierrätyskeskuksen toiminta jatkuu normaalisti ja kehoitammekin asiakkaita asioimaan muuttoajan, marras-joulukuun vaihteen Rieskalähteentien toimipisteessä. Joulukuusta 2015 lähtien Turun Ekotorit palvelevat näin ollen sekä Rieskalähteentiellä Vätissä että Rautakadulla ItäharjullaAukioloajat pysyvät ennallaan, joten kierrätysmyymälät ja tavaran vastaanotto ovat jatkossakin avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-18 sekä lauantaisin klo 10-15.

Kierrätysneuvonta siirtyy Kirkkotien myymälästä Rautakadulle ja kuljetuspalvelu toimii pääasiassa Rautakadulta käsin. Vaarallisten jätteiden vastaanottopiste siirtyy Kirkkotien toimipisteestä Rieskalähteentien myymälän yhteyteen. Vaarallisten jätteiden vastaanotto alkaa Rieskalähteentiellä 18.11.2015.

Uusi Rautakadun toimipiste avataan joulukuun 2015 aikana. Suuri ja avara myymälätila mahdollistaa laajan valikoiman ja helpon kulun asiakkaille. Tiedotamme sivuillamme heti kun tarkka avausajankohta varmistuu.

Turun Ekotorin uusi kierrätyskeskus tulee sijaitsemaan Itäharjun Rautakadulla

Turun Ekotorin uusi kierrätyskeskus tulee sijaitsemaan Itäharjun Rautakadulla