Ajankohtaista

Kierrätysviikko lähestyy!

14.9.2015

Vietämme perinteeksi muodostunutta kierrätysviikkoa ma 21.9. – la 26.9.2015. Teemaviikon tavoitteena on aktivoida turkulaisia miettimään kulutustottumuksiaan ja kierrättämään tavaraa uuden ostamisen ja hukkaan heittämisen sijaan. Viikon aikana vastaanotamme kierrätystavaraa Turun kauppatorilla, annamme jäteneuvontaa yhteistyössä Lounais-Suomen Jätehuollon kanssa ja tarjoamme kierrätystavaraa erityisen edullisesti.

Maanantaina 21.9. ja keskiviikkona 23.9. jalkaudumme kierrätysauton kanssa Turun kauppatorille klo 10-13 vastaanottamaan kierrätystavaraa. Autoon saa tuoda hyväkuntoista pientavaraa kuten astioita, sisustustavaraa ja kirjoja sekä kaikenkuntoisia sähkölaitteita. Paikalla on jäteneuvoja opastamassa jätehuoltoon ja kierrätykseen liittyvissä ajankohtaisissa asioissa.

Tiistaina 22.9. klo 10 Rieskalähteentien kierrätysmyymälässä esitetään lapsille leikkimielistä jätevalistusta nukketeatteriesityksen keinoin. Tarjolla on myös mehua ja pullakahvit klo 10-16.

Kierrätysviikko huipentuu lauantaina 26.9. Rieskalähteentien myymälässä vietettävään pääjuhlaan, jossa mm. makkaranpaistoa.

Luvassa huippuedullisia kierrätyslöytöjä koko viikon ajan! Ajankohtaiset tarjoukset löytyvät aina kotisivuiltamme ja facebook-sivuiltamme.