Ajankohtaista

Kierrätysauton käynnillä taloyhtiön sekä asukkaiden ylimääräiset tavarat kiertoon

12.6.2015

Kierrätysautomme käynti on kätevä apu taloyhtiön ja asukkaiden omissa siivouksissa, jotta käyttökelpoiset tavarat saadaan uusiokäyttöön eivätkä päädy jätepisteisiin aiheuttamaan lisäkustannuksia taloyhtiölle.

Taloyhtiön jätepisteisiin ilmestyy valitettavan usein käyttökelpoistakin tavaraa, jonka siivoaminen aiheuttaa yhtiölle ylimääräisiä jätekustannuksia. Voitte taloyhtiön puolesta ehkäistä tätä tarjoamalla asukkaille mahdollisuuden jättää kierrätyskeskukseen kuuluvia tavaroita suoraan taloyhtiön pihalla vierailevaan kierrätysautoon.

Kierrätysauto on paikan päällä n. 15 minuutin ajan jonka aikana vastaanotetaan piensähkölaitteita ja polkupyöriä, myös rikkinäisiä sekä lisäksi hyväkuntoista kodin pientavaraa kuten astioita, kirjoja, harrastusvälineita. Toimitamme etukäteen selkeän tiedotteen/ohjeistuksen käynnistämme, jonka voi tulostaa asukkaille tiedoksi rappukäytäviin, hisseihin tai jakaa asuntoihiin. Kierrätysauton käynti maksaa 60 € Turun, Kaarinan ja Raision kaupunkialueiden taloyhtiöiltä, laskutus joko käteisenä paikan päällä tai laskulla (+5€ laskutuslisä).

Taloyhtiön toiveesta auton mukaan voi tulla jäteneuvoja opastamaan asukkaita kierrätykseen ja jätelajitteluun liittyvissä asioissa.

Kierrätysautomme noutaa ilmaiseksi Turun, Kaarinan ja Raision kaupunkialueiden taloyhtiöiltä pelkkiä hylättyjä polkupyöriä, kun pyöriä on vähintään 3 kpl:tta. Pyörien kunnolla ei ole merkitystä.

Kaikki käynnit toteutetaan arkipäivisin klo 9.00 – 17.00 välisenä aikana.  Lisätietoja ja varaukset numerosta: 044 7007447

Ekotorin auto

Kierrätysautoon mahtuu reilusti tavaraa.