Ajankohtaista

218 000 kertaa kiitos

7.1.2022

Olemme kiitollisia, että saatoimme palvella asiakkaitamme jälleen haasteellisena vuotena ja tarjota työyhteisön työntekijöillemme. 

Meillä työskenteli vuonna 2021 noin 240 henkilöä eripituisissa työsuhteissa, ja välitimme noin 218 000 tavaraa uuteen kotiin. Autoillamme ajettiin 3045 vienti- ja noutokuljetusta. Ekopajalla vastaanotimme kaikkiaan miljoona kiloa sähkö- ja elektroniikkalaitteita, jotka tarkistettiin ja joista myytiin 5885 uudelleenkäyttökelpoista laitetta. Rikkinäiset ohjattiin materiaalikiertoon. Polkupyöriä lähti uusille käyttäjille lähes 500 kappaletta. Yhdessä olemme säästäneet huomattavia määriä luonnonvaroja.

Olemme koko työyhteisön voimin pitäneet huolta, että toimipisteemme olisivat mahdollisimman turvalliset sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme vallitsevassa koronavirustilanteessa.  Olemme pitäneet huolta tarkasta ryhmäjaosta ja kontaktien estämisestä. Siistijämme ovat pitäneet ympäri vuoden siisteinä ja terveysturvallisina joka päivä n. 4000 neliötä myymälä- toimisto- ja sosiaalitiloja. Halusimme myös tarjota asiakkaillemme uuden tavan tehdä kestäviä ostoksia valikoimistamme kotoa käsin, ja iloksemme olemme huomanneet, että kesälla avattu verkkokauppa on saanut hyvän vastaanoton.

Pyrimme tekemään jatkossakin kierrättämisestä mahdollisimman helppoa, kehittämään toimitaamme ja olemaan työntekijälle hyvä, asiakkaalle hyvä sekä ympäristölle hyvä.

Kiitos, että tuet toimintaamme!